Home
Luuk
Evi
Reizen
Scopias
Gastenboek

Wintersport 2005 - Skin met Pasen

Aangezien het skin tijdens de carnavalsvakantie toch wel erg lekker was (maar vl te kort), besloten we toch maar om nog een keertje op en neer te crossen naar de Alpen. We vertrokken traditioneel iets later dan afgesproken maar we schoten gelukkig goed op. Andr en Jolanda raceten lekker met de cruise-control op 140 richting zuiden. Onderweg werd een hapje gegeten en om negen uur waren we in Sll. Daar lagend e sleutels van ons apartement al klaar. Het was een leuk optrekje met badkamer, keuken, slaapkamer etc.

Zaterdag en zondag werd er naar hartelust geskiet. Het was zonnig, warm en niet erg druk. 's Middags werden de pistes wel slechter maar dat mocht de pret niet drukken. 's Avonds werd er lekker gegeten in verschillende restaurantjes en de tweede avond werd er een spelletje Kolonisten gespeeld.

Maandag werd er nog een half dagje rondgetoerd en toen iedereen lekker moe was, konden we na een lekker etentje weer terug naar huis. Ondank regen en files waren we toch netjes om kwart voor tien thuis. Het was weer eens de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.

Hieronder enkele leuke plaatjes die tijdens het weekend geschoten werden.